(Magyar) Nemesacél babatalp fityegő

$ 1,04

(Magyar) Tömör nemesacél.

Mérete: 15×23 mm
Lyuk átmérője: 1 mm
Foglalat belső mérete: 2,8mm (nagylábujjon)

Az ár 1 db elemre vonatkozik.

28 in stock

SKU: CHA221 Categories: ,

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nemesacél babatalp fityegő. Tömör nemesacél. A mérete miatt inkább medálnak, vagy kulcstartóra ajánljuk, gravírozható. A foglalatba lapos hátú kristály ragasztható, vagy műgyantával kiönthető.

Mérete: 15×23 mm
Lyuk átmérője: 1 mm
Foglalat belső mérete: 2,8mm (nagylábujjon)

Az ár 1 db elemre vonatkozik.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsékExkluzív termékek