(Magyar) Arany színű nemesacél lánc hosszabbító

$ 0,28

(Magyar) Anyaga: Nemesacél

Hossza: 5 cm
A láncszem vastagsága: 0,6 mm
Szélesség: 3 mm

Bevonat technológia: galvanizálás

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

246 in stock

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Arany színű nemesacél lánc hosszabbító

Anyaga: Nemesacél

Hossza: 5 cm
A láncszem vastagsága: 0,6 mm
Szélesség: 3 mm
Bevonat technológia: galvanizálás

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Bevonat technológiák

A bevonatok felvitele a nemesacél alkatrészeink felületére galvanizálással vagy vákuum technológiával történik. A galvanizálás szélesebb körben eltejedt, egyszerűbb, költséghatékonyabb technológia. Lényege, hogy a bevonandó fémet a bevonó fém ionjait tartalmazó oldatba merítik, és elektrolízissel létrejön a bevonat. A vákuum technológia környezetbarátabb, tartósabb felületet hoz létre. Vákuumkigőzöléskor a bevonat anyagát magas hőmérsékletre hevítve elpárologtatják, és a bevonandó munkadarab felületére csapatják.

Additional information

(Magyar) SzínExkluzív termékek