Kedves Vásárlóink!

Ajánljuk szeretettel a www.acelmania.hu üzletet, ahol szinte azonos kínálat található meg, mint üzletünkben. Webshopunk sajnos erre az évre már nem tud több rendelést felvenni. Nagyon köszönjük az ez évi rendeléseket, a bizalmat! Várunk szeretettel vissza 2022. január 1-től sok, szép, új termékkel.

Köszönjük a megértést!
SteelParadise

(Magyar) Nemesacél bőrvég 2,2 mm (20db)

$ 3,80

(Magyar) Választható méretek belső átmérő szerint:

  • 2,2 mm

Az ár 20 db-ra vonatkozik.

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nemesacél bőrvég többféle méretben.

Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Kiváló ezüst alternatíva tartós ékszerek készítéséhez.

Választható méretek a belső átmérő szerint:

  • 2,2 mm

Hosszúság: 7,5 mm
Külső átmérő: 2,8 mm
Belső átmérő (furat): 2-2,2 mm
Az alkatrész végén található lyuk átmérője (szerelőkarika helye): 1,5 mm

Az ár 20 db-ra vonatkozik.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Additional information

Size

, , , , ,Exkluzív termékek