(Magyar) Nemesacél francia kapcsos fülbevaló lapos felülettel II.

$ 2,60

(Magyar) Nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Szín: polírozott nemesacél

Ragasztható felület átmérője: 8mm

A kapocs hossza választható:

  • 15mm
  • 19mm

Az ár 1 pár fülbevaló alapra vonatkozik.

Clear

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nemesacél francia kapcsos fülbevaló lapos felülettel. Elsősorban üvegtechnikához ajánljuk, de más anyag (pl. kerámia) is ragasztható a lapos felületre.

Szín: polírozott nemesacél

Ragasztható felület átmérője: 8mm

A kapocs hossza választható:

  • 15mm
  • 19mm

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

 

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Additional information

Type

Size

,Exkluzív termékek