(Magyar) Arany színű nemesacél lánc (többféle vastagságban)

$ 0,05 / centiméter

(Magyar) Hossz: folyóméter
Anyaga: Nemesacél
Bevonat technológia: vákumos eljárás (tartósabb és környezetbarát)

Többféle vastagságban rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,3 mm ((láncszem vastagsága: 0,25 mm, színárnyalat: 01)
  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,4 mm, színárnyalat: 01)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm, színárnyalat: 02)

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged.

Clear

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Arany színű nemesacél lánc

Hossz: folyóméter
Anyaga: Nemesacél
Bevonat technológia: vákuumos eljárás

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Többféle vastagságban rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,3 mm ((láncszem vastagsága: 0,25 mm, színárnyalat: 01)
  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,4 mm, színárnyalat: 01)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm, színárnyalat: 02)

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged. A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. A szerelékek külön megvásárolhatók boltomban.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Bevonat technológiák

A bevonatok felvitele a nemesacél alkatrészeink felületére galvanizálással vagy vákuum technológiával történik. A galvanizálás szélesebb körben eltejedt, egyszerűbb, költséghatékonyabb technológia. Lényege, hogy a bevonandó fémet a bevonó fém ionjait tartalmazó oldatba merítik, és elektrolízissel létrejön a bevonat. A vákuum technológia környezetbarátabb, tartósabb felületet hoz létre. Vákuumkigőzöléskor a bevonat anyagát magas hőmérsékletre hevítve elpárologtatják, és a bevonandó munkadarab felületére csapatják. (Ahol nem találod a technológia megjelölését, az a termék galvanizálással kapta meg a bevonatot.)

Additional information

(Magyar) Szín

Size

, ,Exkluzív termékek