Kedves Vásárlóink!

Webshopunk sajnos erre az évre már nem tud több rendelést felvenni. Nagyon köszönjük az ez évi rendeléseket, a bizalmat! Várunk szeretettel vissza 2021. január 1-től sok, szép, új termékkel. Köszönjük a megértést!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk és jó egészséget!
SteelParadise

(Magyar) Nemesacél classic nyaklánc 5 db (60 cm)

$ 14,00 /csomag

(Magyar)

Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Ha túl hosszú, le is lehet vágni belőle, és a maradékot pedig egy összekötőelemmel karlánccá alakítani. (Ha esetleg így döntenél, ne felejts el a karkötőhöz szerelékeket vásárolni.)

  • Hossz: 60 cm
  • Szélesség: 2mm
  • Vastagság: 1 mm

Az ár 5 db komplett láncra vonatkozik (szerelékekkel együtt).

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nemesacél classic nyaklánc 5 db. Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul.

  • Hossz: 60 cm
  • Szélesség: 2mm
  • Vastagság: 1 mm

Az ár 5 db komplett láncra vonatkozik (szerelékekkel együtt).

Ha túl hosszú, le is lehet vágni belőle, és a maradékot pedig egy összekötőelemmel karlánccá alakítani. (Ha esetleg így döntenél, ne felejts el a karkötőhöz szerelékeket vásárolni.)

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Additional information

Weight 10 g


Exkluzív termékek