Stainless Steel Extender Chain (different thickness)

$ 0,03 /centiméter

(Magyar) Hossz: folyóméter

Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul.

Többféle méretben rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 3 mm
  • 4 mm

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged.

Clear
SKU: 0062-1-1 Categories: ,

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nemesacél hosszabbító lánc. Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Többféle célra használható, akár darabolva lánchosszabítóként is, vagy karkötőnek…

Többféle méretben rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 3 mm
  • 4 mm

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged. A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. A szerelékek külön megvásárolhatók boltomban.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Additional information

Size

,Exkluzív termékek