(Magyar) Nemesacél ovális medál alap mintás szegéllyel

$ 0,80

(Magyar) Nemesacél medál alap, elsősorban üveglencsés technikához javasolt, de kiváló “ékszergyurmás” technikához is.

A belső átmérő, ahová a caboshon kerülhet: 13×18 mm

Lyuk átmérő: 1,2 mm

75 in stock

SKU: MED004-1 Categories: ,

Description

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nemesacél ovális medál alap mintás szegéllyel

Nemesacél medál alap, elsősorban üveglencsés technikához javasolt, de kiváló “ékszergyurmás” technikához is. (Üveglencse is kapható hozzá boltomban.)

A belső átmérő, ahová a caboshon kerülhet: 13×18 mm

Lyuk átmérő: 1,2 mm

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy db medál alapra vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

Additional information

Type

Size

,Exkluzív termékek