Rose gold színű nemesacél karkötő alap dupla szűkülő peremű foglalattal (12mm)

$ 3,80

Mérete: Állítható
A foglalat belső átmérője: 12mm
A karkötő pánt vastagsága: 1,5 mm
A karkötő belső átmérője: 60mm
Színárnyalat: 03

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

4 készleten

Cikkszám: KAR069-1 Kategóriák: ,

Leírás

Rose gold színű nemesacél karkötő alap dupla szűkülő peremű foglalattal

Mérete: Állítható
A foglalat belső átmérője: 12mm
A karkötő pánt vastagsága: 1,5 mm
A karkötő belső átmérője: 60mm

Színárnyalat: 03
Ez az érték jelzi, hogy a közvetlenül egymáshoz kapcsolható/ illeszthető alkatrészek színárnyalata mennyire egyezik. Az érték növekedésével a rózsa szín erőteljesedik. Ezzel a kategorzálással próbáljuk segíteni a megfelelő színárnyalatú alkatrészek kiválogatását.
Véleményünk szerint a két egymás mellett lévő árnyalat szépen illeszkedik, viszont ha több árnyalat különbség van, akkor már látható az eltérés. (Pl. 01+03) Ezek a különbségek szetteknél pl. fülbevaló és nyaklánc esetén nem igazán észrevehetőek, de ha ékszert építünk belőlük (pl. medál+medál akasztó+nyaklánc), akkor már jelentőséggel bírhatnak.

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

A nemesacél kemény, ellenálló fém, antiallergén, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán.

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék

További információk

SzínExkluzív termékek