Rose Gold színű Nemesacél lánc (többféle vastagságban)

17 Ft30 Ft / centiméter

Bevonat: Rose gold
Színárnyalat: 01-02

Hossz: folyóméter
Anyaga: Nemesacél
Bevonat technológia: vákumos eljárás

Többféle vastagságban rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,3 mm ((láncszem vastagsága: 0,25 mm, színárnyalat: 01)
  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,4 mm, színárnyalat: 01)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm, színárnyalat: 02)

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Rose gold színű nemesacél lánc

Hossz: folyóméter
Anyaga: Nemesacél
Bevonat technológia: vákumos eljárás

Színárnyalat: 01-02
Ez az érték jelzi, hogy a közvetlenül egymáshoz kapcsolható/ illeszthető alkatrészek színárnyalata mennyire egyezik. Az érték növekedésével a rózsa szín erőteljesedik. Ezzel a kategorzálással próbáljuk segíteni a megfelelő színárnyalatú alkatrészek kiválogatását.
Véleményünk szerint a két egymás mellett lévő árnyalat szépen illeszkedik, viszont ha több árnyalat különbség van, akkor már látható az eltérés. (Pl. 01+03) Ezek a különbségek szetteknél pl. fülbevaló és nyaklánc esetén nem igazán észrevehetőek, de ha ékszert építünk belőlük (pl. medál+medál akasztó+nyaklánc), akkor már jelentőséggel bírhatnak.

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Többféle vastagságban rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,3 mm ((láncszem vastagsága: 0,25 mm, színárnyalat: 01) a 0,7mm vastag szerelőkarika fér bele a láncszembe
  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,4 mm, színárnyalat: 01)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm, színárnyalat: 02)

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged. A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. A szerelékek külön megvásárolhatók boltomban.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

Bevonat technológiák

A bevonatok felvitele a nemesacél alkatrészeink felületére galvanizálással vagy vákuum technológiával történik. A galvanizálás szélesebb körben eltejedt, egyszerűbb, költséghatékonyabb technológia. Lényege, hogy a bevonandó fémet a bevonó fém ionjait tartalmazó oldatba merítik, és elektrolízissel létrejön a bevonat. A vákuum technológia környezetbarátabb, tartósabb felületet hoz létre. Vákuumkigőzöléskor a bevonat anyagát magas hőmérsékletre hevítve elpárologtatják, és a bevonandó munkadarab felületére csapatják. (Ahol nem találod a technológia megjelölését, az a termék galvanizálással kapta meg a bevonatot.)

További információk

Szín

,

Méret

, ,Exkluzív termékek