Valódi arannyal bevont nemesacél lánc (többféle vastagságban)

15 Ft

Többféle méretben rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,3 mm)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm)

Bevonat: 18K arany

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik.

Leírás

Valódi arannyal bevont nemesacél lánc

Többféle méretben rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,3 mm)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm)

Bevonat: 18K arany

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged. A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. Szintén valódi arannyal bevont szerelékek külön megvásárolhatók boltomban, ezek könnyebben megtalálhatóak a Valódi arannyal bevont alkatrészek kategóriában.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, antiallergén, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán.

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Amennyiben nagyobb mennyiségre lenne szükséged, 20 méteres kiszerelésre tudunk árajánlatot adni, és kérés esetén beszerezni kb. 3 hetes átfutási idővel.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék…

További információk

Szín

,

Méret

,Exkluzív termékek