Nemesacél kerek csavaros állítható klipsz alap (többféle méret)

1.200 Ft

A csavaros, állítható megoldásnak köszönhetően a klipsz viselője a kellő szorosságúra állíthatja, így elkerülhető a kénylelmetlen viselet.

A tálca belső mérete szerint rendelhető méretek:

  • 14mm
  • 20mm

Nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy pár termékre vonatkozik.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Nemesacél kerek csavaros állítható klipsz alap. A csavaros, állítható megoldásnak köszönhetően a klipsz viselője a kellő szorosságúra állíthatja, így elkerülhető a kénylelmetlen viselet.

A tálca belső mérete szerint rendelhető méretek:

  • 14mm
  • 20mm

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy darab alapra vonatkozik.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

Méret

,

TípusExkluzív termékek